Chocolats couleurs Noël | Christmas coloured chocolates

FR
+ Chocolat (faire fondre par coup de 15-20 secondes au micro-ondes intensité moyenne jusqu’à tout fondu, laisser tomber sur papier parchemin 1 cuiller à thé à la fois)
+ Canneberges hachées ou non
+ Pistaches hachées
+ Pacanes

Trucs:
++ attendre 2 minutes avant de mettre les gréments sinon ils calent dans le choco.
++ utiliser du meilleur chocolat que ce vulgaire Lindt d’épicerie pour un meilleur goût (ben quoi j’étais pressée)
++ ne pas trop en manger sinon il n’en reste plus vraiment assez pour les donner en cadeau

(PS: Merci pour l’idée Tania F.)

EN
+ Chocolate (melt 15-20 secs at the time in the microwave at 50% until melted , drop on parchment paper 1 teaspoon at the time)
+ Chopped cranberries (or not chopped, whatevs)
+ Chopped pistachios
+ Pecans

Tips:
+ + Wait 2 minutes before putting the bits in as they will sink in the chocolate.
+ + Use better chocolate than that vulgar Lindt from the grocery store for a better taste (sorry, I was in a hurry)
+ + Do not eat all before making little packages

(PS: Thanks for the idea Tania F.)

IMG_1156IMG_1168IMG_1171IMG_1172IMG_1175IMG_1177IMG_1180

Miam.

Advertisements

Un commentaire? | Your turn to talk!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s